Laajenna myymälääsi tai yritystäsi miehittämättömällä tekniikalla.

Lue miehittämättömistä myymälöistä

Räätälöidyt järjestelmät tarpeidesi mukaan. Turvallinen, joustava ja edullinen.

Lue lisää tuotteidemme taustalla olevasta tekniikasta

Johtaja hybridi- ja täysin miehittämättömässä kaupankäynnissä vuodesta 2015.

Ota meihin yhteyttä

Aloita miehittämätön kauppa

Starta en obemannad butik

Aloita miehittämätön kauppa

Att driva en butik utan att alltid ha personal på plats har blivit allt mer populärt. När vi öppnade Näraffär i Viken 2015 var det den första i sitt slag. Idag finns det hundratals platser i landet där du kan handla även när handlaren inte är på plats. En fantastisk utveckling som skapat nya möjligheter.

Men hur går det till att starta en obemannad butik? Det är en fråga vi på HonestBox får höra ofta och i det här inlägget tänkte vi förklara hur det kan gå till. Många av detaljerna är unika för varje given situation, men förvånansvärt mycket är generellt och vi hoppas även de udda fallen har en del att hämta här.

Notera att vi sannolikt inte fått med riktigt allting. Texten kommer att ändras över tid med fler detaljer och eventuella rättningar. Kom gärna tillbaka om dina planer sträcker sig över längre tid. Och givetvis kan du ta kontakt med oss om du har frågor, funderingar eller förslag.

 

Nästa steg

Det bästa du kan göra innan du startar en obemannad butik är att kontakta oss. Vi har lång erfarenhet och hjälper hjärna till i många led på vägen.

Kontakta oss för mer hjälp och information