Laajenna myymälääsi tai yritystäsi miehittämättömällä tekniikalla.

Lue miehittämättömistä myymälöistä

Räätälöidyt järjestelmät tarpeidesi mukaan. Turvallinen, joustava ja edullinen.

Lue lisää tuotteidemme taustalla olevasta tekniikasta

Johtaja hybridi- ja täysin miehittämättömässä kaupankäynnissä vuodesta 2015.

Ota meihin yhteyttä

Extenda Retail

Extenda retail

Kassajärjestelmä

Aikana, jolloin vähittäiskauppa käy läpi nopeaa digitaalista muutosta, tehokkaiden ja innovatiivisten kassajärjestelmien tarve on tullut yhä tärkeämmäksi. Extenda Retail erottuu tällaisten järjestelmien johtavana toimittajana tarjoten valikoiman ratkaisuja, jotka on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten jälleenmyyjien erityistarpeita. Tämä artikkeli tarjoaa perusteellisen yleiskatsauksen Extenda Retailin POS-järjestelmästä, sen ominaisuuksista, eduista ja siitä, kuinka se tukee yrityksiä niiden päivittäisessä toiminnassa.

Lisää Extenda Retail

Extenda Retail on yritys, joka on erikoistunut edistyneiden POS-järjestelmien ja muiden vähittäiskaupan ratkaisujen toimittamiseen. Useiden vuosikymmenien historialla yritys on vakiinnuttanut asemansa vähittäiskaupan teknologian avaintoimijana, jolla on vahva asema Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. Extenda Retail yhdistää syvän toimialan tietämyksen tekniseen asiantuntemukseen luodakseen ratkaisuja, jotka eivät pelkästään hallitse myyntiä ja tapahtumia, vaan auttavat myös parantamaan asiakaskokemusta ja virtaviivaistamaan liiketoimintaprosesseja.

Extenda Retail jatkaa tuotteidensa innovointia ja kehittämistä vastaamaan vähittäiskaupan jatkuvasti muuttuviin vaatimuksiin. Yritys keskittyy teknologioihin, kuten tekoälyyn, pilvipalveluihin ja big dataan, joten sillä on hyvät mahdollisuudet johtaa vähittäiskaupan teknologian kehitystä.

Extenda Retailin kassajärjestelmä tarjoaa tehokkaan yhdistelmän helppokäyttöisyyttä, joustavuutta ja edistyksellisiä toimintoja. Yhdistämällä myynnin, varastonhallinnan ja asiakassuhteet yhdeksi ratkaisuksi se auttaa jälleenmyyjiä tehostamaan toimintaansa ja parantamaan asiakaskokemusta. Dynaamisena ja eteenpäin katsovana vähittäiskaupan teknologian toimijana Extenda Retail asettaa edelleen standardin alan tuleville innovaatioille.