Laajenna myymälääsi tai yritystäsi miehittämättömällä tekniikalla.

Lue miehittämättömistä myymälöistä

Räätälöidyt järjestelmät tarpeidesi mukaan. Turvallinen, joustava ja edullinen.

Lue lisää tuotteidemme taustalla olevasta tekniikasta

Johtaja hybridi- ja täysin miehittämättömässä kaupankäynnissä vuodesta 2015.

Ota meihin yhteyttä

Squid kassajärjestelmä

Yabie

Yabie Enterprise

Maailmassa, jossa digitalisaatio muuttaa jatkuvasti yritysten tapaa harjoittaa liiketoimintaansa, tarve innovatiivisille ja tehokkaille myyntipistejärjestelmille on tullut yhä näkyvämmäksi. Yksi tällainen järjestelmä on ruotsalaisen Yabie-yhtiön kehittämä Squid. Squid on suunniteltu vastaamaan vähittäiskaupan ja ravintola-alan nykyaikaisiin vaatimuksiin, ja se tarjoaa valikoiman ominaisuuksia, jotka optimoivat maksuprosesseja ja yksinkertaistavat hallintoa.

Lisää Yabie

Yabie, joka tunnettiin aiemmin nimellä ”Swish Business”, on ruotsalainen teknologiayritys. Yritys on erikoistunut kehittämään innovatiivisia maksuratkaisuja ja POS-järjestelmiä vähittäiskaupan ja muun teollisuuden tarpeisiin. Käyttäjäystävällisyyteen ja modernin teknologian integrointiin keskittyneenä Yabiesta on tullut tärkeä toimija Ruotsin maksuratkaisujen markkinoilla.

Squidin ominaisuudet ja edut

  1. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä: Squid on suunniteltu intuitiivisella käyttöliittymällä, jonka avulla käyttäjien on helppo navigoida. Tämä vähentää laajan koulutuksen tarvetta ja lisää kassaprosessien tehokkuutta.
  2. Pilvipohjainen teknologia: Pilvipohjaisena järjestelmänä Squid mahdollistaa pääsyn reaaliaikaisiin myyntitietoihin ja raportteihin mistä tahansa. Tämä antaa yritysten omistajille ja johtajille joustavuutta ja ajantasaista tietoa parempaa päätöksentekoa varten.
  3. Integrointi maksujärjestelmiin: Squid integroituu saumattomasti eri maksujärjestelmiin, mukaan lukien Swish, korttimaksut ja lähimaksut, tarjoten asiakkaille joustavan ja nopean maksukokemuksen.
  4. Varastonhallinta: Järjestelmä tarjoaa edistyneitä varastonhallintaominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä seuraamaan varastoa reaaliajassa ja vähentämään varastopulan tai -ylimäärän riskiä.
  5. Sopeutuvuus: Kalmari voidaan mukauttaa vastaamaan erityyppisten yritysten erityistarpeita pienistä kaupoista suuriin ravintolaketjuihin.
  6. Turvallisuus ja luotettavuus: Squid keskittyy turvallisuuteen ja varmistaa, että kaikki tapahtumat ja asiakastiedot käsitellään korkeimpien turvallisuusstandardien mukaisesti.

Käyttöalueet

Squid sopii useille yrityksille, mukaan lukien mutta ei rajoittuen vähittäiskauppaan, ravintoloihin, kahviloihin ja palveluyrityksiin. Sen joustavuus ja skaalautuvuus tekevät siitä houkuttelevan valinnan sekä pienille että suurille yrityksille.

Framtid och Utveckling

Yabie jatkaa Squidin kehittämistä uusilla ominaisuuksilla ja integraatioilla vastatakseen yritysten kasvaviin ja muuttuviin tarpeisiin. Kaupan digitaalisten ratkaisujen kysynnän kasvaessa Squidillä on hyvät mahdollisuudet olla johtava toimija markkinoilla.

Yabien Squid edustaa uuden sukupolven POS-järjestelmiä, joissa yhdistyvät helppokäyttöisyys, joustavuus ja tehokkuus. Tarjoamalla kokonaisvaltaisen ratkaisun maksujen käsittelyyn ja liiketoiminnan hallintaan Squid tukee yrityksiä niiden pyrkimyksissä parantaa asiakaskokemusta ja optimoida toimintaprosessejaan. Jatkuvan kehityksensä ja uusiin markkinatrendeihin mukautumisensa ansiosta Squid on lupaava työkalu kaikenlaiseen kaupankäyntiin.