Laajenna myymälääsi tai yritystäsi miehittämättömällä tekniikalla.

Lue miehittämättömistä myymälöistä

Räätälöidyt järjestelmät tarpeidesi mukaan. Turvallinen, joustava ja edullinen.

Lue lisää tuotteidemme taustalla olevasta tekniikasta

Johtaja hybridi- ja täysin miehittämättömässä kaupankäynnissä vuodesta 2015.

Ota meihin yhteyttä

Yleisiä kysymyksiä

Yleisiä kysymyksiä

Osaatko hallita kauppaa itse?

Ehdottomasti. Käyttöliittymä on rakennettu niin, että voit tehdä kaiken itse.

Myytkö valmiita jääkaappeja?

Ehdottomasti! Tyylikkäät ja modernit jääkaapit toimitetaan täydellisenä lukkojen säätimellä – kytke vain seinään ja aloita myynti.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Entä varkaudet?

Tämä on pienempi ongelma kuin luuletkaan. Olemme kysyneet asiakkailtamme ja varkauksista aiheutuva menetys on reilusti alle 1 %, mikä on alle alan keskiarvon. Syynä tähän on todennäköisesti se, että monissa kaupoissa on kameravalvonta, joka yhdessä BankID:n kanssa helpottaa mahdollisten ongelmien seurantaa.

Miten miehittämätön kauppa toimii HonestBox-tekniikan kanssa?

Asiakas käynnistää BankID:n skannaamalla QR-koodin. Tunnistuksen jälkeen voit avata oven ja astua sisään. Sisään päästyään asiakas voi itse skannata matkapuhelimella tai käyttää pikakassaa. Tavarat maksetaan joko puhelimitse tai kassalla Swishillä tai kortilla. Pian myös Google Pay ja Apple Pay.

Mitä se maksaa?

Ratkaisumme maksavat hieman eri tavalla riippuen siitä, mitä haluat. Ehdottomasti parasta on ottaa meihin yhteyttä, niin luotamme ratkaisuusi ja tarpeisiisi!

Miten teen vianmäärityksen?

Joskus tulee ongelmia. Olemme keränneet useita asiakirjoja ja vianetsintäoppaita. Kirjaudu HonestBoxi ja lue kohdasta Tuki ja dokumentaatio, niin löydät varmasti etsimäsi.