Laajenna myymälääsi tai yritystäsi miehittämättömällä tekniikalla.

Lue miehittämättömistä myymälöistä

Räätälöidyt järjestelmät tarpeidesi mukaan. Turvallinen, joustava ja edullinen.

Lue lisää tuotteidemme taustalla olevasta tekniikasta

Johtaja hybridi- ja täysin miehittämättömässä kaupankäynnissä vuodesta 2015.

Ota meihin yhteyttä

Miehittämätön kauppa

Obemannad butik

Aina auki

Me autamme sinua

Ei ole väliä millä alalla työskentelet tai mitä tuotteita myyt. Huolehdimme miehittämättömästä myymälästäsi riippumatta. Vuodesta 2015 lähtien kertyneellä kokemuksellamme voimme luvata, että olemme auttaneet useimpia ihmisiä. Autamme sinua aloittamaan miehittämättömän myymäläsi – tai ehkä muuttamaan olemassa olevan myymälän hybridimyymäläksi.

  • Tunnistamme, keitä asiakkaasi ovat
  • Ohjaamme oven lukkoa tervetulleille
  • Asiakkaasi tekevät ostoksia itseskannauksella tai skannaa ja mene
  • Asiakkaasi maksavat Swish tai kortilla

Sen ei tarvitse olla ruokakauppa

Monet miehittämättömät liikkeet ympäri Ruotsia myyvät ruokaa ja päivittäistavaroita. Mutta teknologiamme pystyy käsittelemään kaikenlaisia ​​tavaroita. Millaisia ​​tuotteita tarkalleen ottaen haluat myydä? Ota yhteyttä, niin autamme sinua alkuun!

Ruokaa, makeisia ja virvoitusjuomia tarvitaan aina – ympäri vuorokauden. Se, että ruoka- ja myyntiautomaatit toimivat miehittämättömänä, ei luultavasti ole niin outoa. Mutta olemme vasta aikakauden alussa miehittämättömien myymälöiden ympärillä, joten pian näemme teknologian, jota käytetään useimmilla alueilla. Meillä HonestBoxilla on jo tänään asiakkaita, jotka käyttävät miehittämätöntä teknologiaa mm. antaa asiakkaidensa pestä koiransa. Asiakkaat voivat ostaa ruuveja, nauloja, työkaluja ja muita rakennusmateriaaleja rautakaupasta. Padel-saleista löydämme sekä padelmailojen vuokraamisen että kaikenlaisten tarvikkeiden myynnin erityisesti padelpelaajille. Golfarit voivat ostaa uusia palloja reiästä 9, jos ne osuvat liian syvälle karkeaan tai vesireikään. Tai miksi ei vuokraisi kajakkia tai SUPia täysin miehittämättömänä ja käänny sitten joelle. Miehittämättömiä ajoneuvoja ympäröivä tekniikka ei aseta rajoituksia, vaan mielikuvitus – ja rohkeus. Ota yhteyttä, jos sinulla on uusi idea, niin autamme sinua pääsemään alkuun!

Teemme aloittamisesta helpompaa

Miehittämättömien myymälöiden trendi – kaupat ilman henkilökuntaa – on tullut jäädäkseen. Yhä useammat näkevät pienten kioskien mahdollisuudet palvella asiakkaita sekä keskitetysti että ulkomailla. Teemme aloittamisesta helpompaa.

HonestBox on työskennellyt miehittämättömien myymälöiden kanssa vuodesta 2015, jolloin aloitimme maailmansensaatio Näraffärin Vikenissä, Helsingborgin pohjoispuolella. Siitä lähtien olemme olleet mukana kehittämässä konsepteja Kiinassa, USA:ssa ja useissa Euroopan maissa.

Kerrattuamme kaikki opit, olemme keksineet helpoimman tavan luoda fantastinen asiakasmatka miehittämättömässä myymälässä. Ei ladattuja sovelluksia, nopea sisään ja ulos, edullinen hinta kauppiaalle. Teknologian tulee olla tuki, ei kallis este.

Asiakkaamme pitävät miehittämättömiä ruokakauppoja

Nykyään meillä on asiakkaita useilla eri toimialoilla. Toiseksi vain nykyaikaisten myyntiautomaattien jälkeen yleisimmät ovat miehittämättömät kaupat. Perinteinen ruokakauppa, jonka tunnistat paikallisesta lähikaupasta tai vastaavasta – erona on, että siinä ei ole kassahenkilökuntaa – se on miehittämätön.

Jotkut asiakkaistamme ovat jopa tehneet siitä hieman älykkäämpiä, sillä he ovat työstäneet kassan ja kassahenkilökunnan normaaleina aukioloaikoina. Kun tulee ilta tai viikonloppu, suljet kaupan ja menet kotiin. Kun asiakkaat tulevat ostoksille, asiakas tunnistaa itsensä ja tekee ostoksia yksin nyt miehittämättömässä ruokakaupassa, kenkäkaupassa tai missä tahansa myymälässä.

Miehittämättömyys on vieläkin joillekin asiakkaille hieman pelottavaa ja sitten on täydellistä, että voi tehdä ostoksia aivan kuten tavallisessa kaupassa päivälläkin ja miehittämättömään viihtyvä voi tehdä ostoksia mihin aikaan päivästä tahansa.

Toivomme näkevämme muutakin kuin päivittäistavarakauppoja toimivan miehittämättömällä teknologiallamme. Esimerkiksi. Tänään meillä on asiakas, jolla on koiranpesu, mutta joka myy siihen liittyviä tuotteita. Se oli jotain, jota emme tienneet olevan olemassa ennen kuin tapasimme asiakkaan kanssa ensimmäistä kertaa. HonestBoxin miehittämätön teknologia mahdollistaa tämän tyyppisen liiketoiminnan, ja toivomme saavamme lisää odottamattomia käyttötarkoituksia.

Tietysti pidämme siitä, että voit pyörittää ruokakauppaa miehittämättä, mutta emme voi piilottaa kiinnostusta odottamattomiin…

 

Olemme itse pitäneet miehittämätöntä myymälää

Joskus vuonna 2015 avasimme miehittämättömän myymälän Vikenissä Helsingborgin ulkopuolella. Haluaisimme luultavasti väittää, että tämä oli maailman ensimmäinen miehittämätön sovelluskäyttöinen ruokakauppa. Tuolloin käytimme sovellusta tunnistaaksemme, ohjataksemme ovea ja tehdäksemme ostoksia. Nykyään kaikki on verkkopohjaista, joten asiakas on valmis ja toiminnassa sekunneissa.

Oli hyvä kokemus pitää itse miehittämätöntä kauppaa. Opimme paljon, mitä otamme mukaan tänään, kun autamme asiakkaitamme pääsemään alkuun myymälöissään.