Laajenna myymälääsi tai yritystäsi miehittämättömällä tekniikalla.

Lue miehittämättömistä myymälöistä

Räätälöidyt järjestelmät tarpeidesi mukaan. Turvallinen, joustava ja edullinen.

Lue lisää tuotteidemme taustalla olevasta tekniikasta

Johtaja hybridi- ja täysin miehittämättömässä kaupankäynnissä vuodesta 2015.

Ota meihin yhteyttä
Ratkaisut
obemannade system

Vuonna 2015 avasimme Ruotsin ensimmäisen miehittämättömän myymälän. Sen jälkeen olemme auttaneet yli 600 yritystä muuttumaan miehittämättömäksi.

Ratkaisuja varten

Obemannad butik
Miehittämätön kauppa
Gårdsbutik
Maatilakauppa
Varuautomat från HonestBox
Myyntiautomaatit
Hybridbutik
Hybridikauppa

Luot kaupan HonestBox huolehtii tekniikasta

01

Kulkujärjestelmä

Anna asiakkaidesi sisälle täysin hallita, kuka tulee sisään. Päätä kuka pääsee sisään ja milloin. Käytä matkapuhelimen kameraa ja kirjaudu sisään BankID:llä.

Passagesystem
Passagesystem
02

Skannaus

Itseskannaus on tekniikka, jonka avulla asiakkaat voivat skannata omia tuotteitaan kaupassa ja maksaa niistä ilman, että heidän tarvitsee käydä läpi perinteistä kassalla.

Scanning
Scanning
03

Maksu

Anna asiakkaidesi tehdä ostoksia suoraan puhelimitse. He avaavat mukautetun verkkosovelluksesi ja voivat skannata tai valita kohteita. Vaihtoehtoisesti voit tehdä ostoksia pikakassassa. Maksu suoritetaan Swishillä, kortilla tai laskulla.

Betalning
Betala med Swish Handel
04

Turvallisuus ja seuranta

Seuraa asiakkaitasi kauppaan saapumisesta, ostosten tekemisestä, maksamisesta ja poistumisesta. Sinulla on aina täysi määräysvalta siitä, kuka tekee mitä.

Säkerhet
Säkerhet och uppföljning

Kysymyksiä

Onko miehittämättömän myymälän avaaminen vaikeaa?

Lyhyt vastaus on ei. Mutta pitkä vastaus on, että se voidaan pitää vaikeana ja monimutkaisena. Meillä HonestBoxilla on kokemusta miehittämättömistä myymälöistä vuodesta 2015, joten autamme sinua koko matkasi ajan, jotta koet sen EI vaikeana.

Voiko HonestBox toimittaa kaiken tarvitsemani myymälääni?

Toimitamme tarvitsemasi laitteistot mm. valvoa ovien lukkoja, kassakoneita, skannereita, kuittitulostimia, valvontakameroita jne. Autamme myös huonekalujen ja muiden tarvikkeiden kanssa. Joten voit luultavasti sanoa, että voimme toimittaa kaiken – tai ainakin auttaa mitä tarvitset!