Laajenna myymälääsi tai yritystäsi miehittämättömällä tekniikalla.

Lue miehittämättömistä myymälöistä

Räätälöidyt järjestelmät tarpeidesi mukaan. Turvallinen, joustava ja edullinen.

Lue lisää tuotteidemme taustalla olevasta tekniikasta

Johtaja hybridi- ja täysin miehittämättömässä kaupankäynnissä vuodesta 2015.

Ota meihin yhteyttä
Ratkaisut
Varuautomat från HonestBox

Täysin ladattu minimyymälä, jossa on kaikki työntekijäsi tarvitsemat. Aamiaisvoileipistä ja lounaista välipaloihin, kääreisiin tai smoothieihin. Sinä valitset sisällön, työntekijäsi tekevät ostoksia ja me huolehdimme tekniikasta.

Meidän myyntiautomaatit

varuautomat borstat stål
varuautomat svart
varuautomat med logotyp
dubbel varuautomat med logotyp
varuautomater på företag

Osta myyntiautomaatteja toimistoon

Anna nykyaikaisten jääkaappiratkaisujen korvata vanhat, tylsät ruuvilaitteet esimerkiksi työpaikoilla. Avattavien kaappien avulla annat asiakkaille mahdollisuuden katsoa tuotetta ennen kuin ne iskevät. Tämä parantaa asiakaskokemusta ja lisää keskimääräistä kuittia. Jos et halua tai sinulla ei ole mahdollisuutta ostaa automaatiasi, voit vuokrata sen meiltä. Tarjoamme sinulle kaiken, mitä tarvitset oman myyntiautomaatin rakentamiseen. Se sisältää lukot ja mobiiliratkaisun, joka ei vaadi sovelluksen lataamista. Asiakas pääsee alkuun sekunneissa ja hoitaa sekä kaupankäynnin että maksamisen suoraan puhelimessa. Nopea, joustava, moderni.

Scanna i mobilen

Näin asiakkaat ostavat

Asiakkaat aloittavat prosessin skannaamalla QR-koodin. Sen jälkeen he tunnistavat itsensä esimerkiksi BankID:llä. Järjestelmä avaa sitten asiakkaan matkapuhelimeen näkymän, jossa hän voi avata oven lukituksen ja tehdä ostoksia. Kun asiakkaat ovat tehneet ostokset, he voivat maksaa Swishillä tai kortilla suoraan puhelimessa. Sovellusta ei tarvita. Rahat päätyvät suoraan tileillesi eivätkä kulje HonestBox kautta.

Varuautomater

Vuokraa tai osta myyntiautomaatti

Kuten monessa muussakin, kaikessa on tietysti hyvät ja huonot puolensa. Koneesi ostaminen itse on yksinkertainen vaihtoehto, mutta se ei ehkä ole mahdollista sinulle. Parempi vaihtoehto voisi olla myyntiautomaatin vuokraaminen. Ota yhteyttä, niin autamme rahoituksessa.

Kontakta oss
Säkerhet och uppföljning

Ammu kaikki itse

Hallitset myyntiautomaattejamme verkkokäyttöliittymän kautta. Siellä voit lisätä tuotteita, tarkastella myyntiä ajan mittaan, syöttää tilauspisteitä, asettaa aukioloaikoja ja paljon muuta. Sinun ei koskaan tarvitse ottaa yhteyttä HonestBox asetusten tekemiseksi. Jos sinulla on kysyttävää, voit tietysti ottaa meihin yhteyttä, niin vastaamme niihin.