Laajenna myymälääsi tai yritystäsi miehittämättömällä tekniikalla.

Lue miehittämättömistä myymälöistä

Räätälöidyt järjestelmät tarpeidesi mukaan. Turvallinen, joustava ja edullinen.

Lue lisää tuotteidemme taustalla olevasta tekniikasta

Johtaja hybridi- ja täysin miehittämättömässä kaupankäynnissä vuodesta 2015.

Ota meihin yhteyttä

Maatilakauppa

Gårdsbutik

Sinulla on tuotteet – me huolehdimme tekniikasta

Tunnistamme asiakkaasi ja päästämme heidät tiloihin lukon avulla. Asiakkaasi käyttävät itseskannausta matkapuhelimella tai pankkiautomaatilla. Asiakkaasi maksavat yleensä Swishillä tai kortilla.

Miehittämätön maatilakauppa

Onko todella mahdollista perustaa miehittämätön maatilakauppa? Kyllä ehdottomasti. Nykyään meillä on joukko asiakkaita, jotka ovat klassisia maatilakauppoja, joissa on itse valmistettuja tavaroita – sillä suurella erolla, että ne ovat yleensä miehittämättömiä – ilman henkilökuntaa.

Autamme sinua pääsemään alkuun. HonestBox on kaiken teknologian toimittaja, jota tarvitset miehittämättömän maatilakaupan hoitamiseen. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Maatilakaupat – Perinteitä ja innovaatioita paikallisessa maatalousmaisemassa

Maatilakaupat ovat tärkeä osa maatalousmaisemaa ja tarjoavat kuluttajille mahdollisuuden ostaa paikallisesti tuotettuja tuotteita suoraan tuottajalta. Niiden suosio on viime aikoina kasvanut kestävien ja luomuelintarvikkeiden kasvavan kysynnän sekä lisääntyneen kiinnostuksen ansiosta paikallista taloutta kohtaan. Tässä artikkelissa tutkimme, mitä maatilakaupat tarjoavat, miten ne edistävät myyntiään ja mikä rooli niillä on elintarviketeollisuudessa.

Maatilakauppojen valikoima

Maatilakaupat tarjoavat erilaisia ​​tuotteita riippuen siitä, mitä tila tuottaa ja mitä yhteistyötä sillä on muiden paikallisten tuottajien kanssa.

Esimerkkejä maatalouskaupasta löytyvistä tuotteista ovat:

  1. Hedelmät ja vihannekset – Hedelmien ja vihannesten tuoreet sesonkisadot ovat yksi maatilakauppojen suurimmista nähtävyyksistä. Kuluttajat arvostavat mahdollisuutta ostaa luomu- ja paikallisesti tuotettuja raaka-aineita suoraan tuottajalta.
  2. Liha ja leikkeleet – Monet maatilaliikkeet myyvät omien eläinten lihaa, mikä antaa kuluttajille mahdollisuuden ostaa laadukkaita ja eettisesti tuotettuja lihatuotteita..
  3. Maitotuotteet – Maatilakaupat, joissa on lypsylehmiä tai vuohia, tarjoavat usein tuoreita maitotuotteita, kuten juustoa, jogurttia ja voita.
  4. Hunaja, hillo ja mehu – Mehiläishoidon tai hedelmänviljelyn maatilakaupat voivat tarjota hunajaa, hilloa ja mehua omista raaka-aineistaan.
  5. Leivät ja leivonnaiset – Joillakin maatilakaupoilla on leipomo, jossa he leipovat leipää ja leivonnaisia ​​käyttämällä maatilalta tai muista paikallisista lähteistä peräisin olevia aineksia.
  6. Käsityöt ja lahjat – Maatilakaupat voivat myös tarjota käsitöitä ja lahjoja, kuten keramiikkaa, tekstiilejä ja taidetta, jotka ovat usein paikallisten käsityöläisten luomia.

Myyntistrategiat

Menestyvän maatilakaupan pyörittämiseksi on tärkeää, että sinulla on hyvin harkittu myyntistrategia.

Joitakin yleisiä myyntistrategioita ovat:

  1. Kausitarjoukset – Erikoishintojen tarjoaminen kausituotteille on yleinen strategia houkutella asiakkaita ja myydä tuotteita, joita on saatavilla suuria määriä.
  2. Yhteistyötä muiden tuottajien kanssa – Yhteistyöllä muiden paikallisten tuottajien kanssa maatilakaupat voivat tarjota laajemman valikoiman tuotteita ja houkutella lisää asiakkaita.

Nykyaikaisessa maatilakaupassa on nyt myös miehittämätöntä kauppaa. Monet ovat jo löytäneet HonestBoxin ja käyttävät nyt HonestBoxin teknologiaa miehittämättömän myymälänsä pyörittämiseen.