Laajenna myymälääsi tai yritystäsi miehittämättömällä tekniikalla.

Lue miehittämättömistä myymälöistä

Räätälöidyt järjestelmät tarpeidesi mukaan. Turvallinen, joustava ja edullinen.

Lue lisää tuotteidemme taustalla olevasta tekniikasta

Johtaja hybridi- ja täysin miehittämättömässä kaupankäynnissä vuodesta 2015.

Ota meihin yhteyttä
27 oktober 2023

HonestBox inleder samarbete med Shop on Wheels

HonestBox Shop on Wheels samarbete

Nytt samarbete

Vi är glada att kunna meddela att HonestBox har ingått ett samarbete med Shop on Wheels.

Tillsammans kommer vi att utveckla en ny generation av obemannade butiker som är både flexibla och tillgängliga för kunder i hela Sverige. Inom ramen för samarbetet kommer HonestBox att leverera sin teknik och infrastruktur till Shop on Wheels. Detta innebär att Shop on Wheels kommer att kunna erbjuda sina kunder en komplett lösning för att starta och driva en obemannad butik.

Mer tillgänglig och flexibel handel
Samarbetet mellan HonestBox och Shop on Wheels kommer att göra det möjligt för företag att starta obemannade butiker på ett mer tillgängligt och flexibelt sätt. Shop on Wheels kommer att kunna erbjuda sina kunder butiker som kan placeras på olika platser, till exempel på byggarbetsplatser, säsongsbetonade verksamheter, parkeringar vid köpcentrum och på offentliga platser.

En mer hållbar framtid
Obemannade butiker är ett sätt att minska behovet av personal och därmed bidra till en mer hållbar framtid. Genom samarbetet med Shop on Wheels hoppas vi kunna bidra till att göra obemannad handel mer tillgänglig för företag och kunder i hela Sverige.