Laajenna myymälääsi tai yritystäsi miehittämättömällä tekniikalla.

Lue miehittämättömistä myymälöistä

Räätälöidyt järjestelmät tarpeidesi mukaan. Turvallinen, joustava ja edullinen.

Lue lisää tuotteidemme taustalla olevasta tekniikasta

Johtaja hybridi- ja täysin miehittämättömässä kaupankäynnissä vuodesta 2015.

Ota meihin yhteyttä

Dagab

Dagab väljer obemannad handel

En del av Axfood

Dagab driver och utvecklar Axfoodkoncernens sortiment och ansvarar för hela varuflödet med lager och transporter. De ser till att bra mat och varor kommer ut till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor, men också till externa företagskunder och e-handeln.

Dagab är ett svenskt företag som är specialiserat på logistik och distributionslösningar, särskilt inom dagligvaruhandeln. Företaget har en viktig roll inom den svenska livsmedelsförsörjningskedjan och är en viktig samarbetspartner för många livsmedelsproducenter och butikskedjor.

Bakgrund

Dagab grundades år 1948 och har sedan dess blivit en av de ledande aktörerna inom logistik och distribution av dagligvaror i Sverige.

Logistik och distribution

Dagab är specialiserat på att hantera logistik och distribution av dagligvaror, inklusive livsmedel, hygienprodukter och andra relaterade varor. Företaget erbjuder lösningar som hjälper till att transportera, lagra och distribuera produkter till olika detaljhandelsplatser, inklusive livsmedelsbutiker.

Samarbeten och kunder

Dagab samarbetar med flera stora livsmedelsproducenter, grossister och butikskedjor i Sverige. De har etablerat långsiktiga partnerskap med många kända varumärken för att säkerställa en smidig och effektiv försörjningskedja.

Hållbarhetsinitiativ

Som en viktig aktör inom livsmedelsdistributionen har Dagab också fokuserat på att minska sin miljöpåverkan och främja hållbarhet inom branschen. De har genomfört åtgärder för att minska utsläppen och öka användningen av förnybar energi.

Distribution till butikskedjor

Dagab levererar varor till ett brett spektrum av butikskedjor i Sverige. Dessa leveranser inkluderar allt från färskvaror och frukt till förpackade livsmedel och andra dagligvaror. Företaget arbetar med hög noggrannhet för att säkerställa att produkterna når butikerna i rätt tid och skick.

Dagab är en viktig länk i försörjningskedjan för dagligvaruhandeln i Sverige och spelar en central roll i att säkerställa att konsumenterna har tillgång till färska och högkvalitativa produkter i butikerna. De fortsätter att utveckla sina tjänster och initiativ för att möta branschens föränderliga behov och krav.