Laajenna myymälääsi tai yritystäsi miehittämättömällä tekniikalla.

Lue miehittämättömistä myymälöistä

Räätälöidyt järjestelmät tarpeidesi mukaan. Turvallinen, joustava ja edullinen.

Lue lisää tuotteidemme taustalla olevasta tekniikasta

Johtaja hybridi- ja täysin miehittämättömässä kaupankäynnissä vuodesta 2015.

Ota meihin yhteyttä

Gulf

Gulf väljer obemannad handel

Internationellt företag känt för sina bensinstationer och oljeprodukter

Företaget har en betydande närvaro i Sverige och erbjuder en rad olika produkter och tjänster för fordonsbränslebehov och oljeindustrin.

Gulf i Sverige

Gulf är en välkänd aktör inom olje- och bränsleindustrin i Sverige och har etablerat sig som en pålitlig partner för fordonsägare, transportföretag och industriella kunder. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster som sträcker sig från högkvalitativa drivmedel till smörjmedel och specialiserade oljeprodukter. Gulf har en omfattande nätverk av bensinstationer och distributörer runt om i landet, vilket gör det enkelt för kunder att få tillgång till deras produkter och tjänster.

Miljöansvar och kvalitet

Gulf Sverige är engagerat i att minimera sin miljöpåverkan och följer stränga kvalitetsstandarder för sina produkter. Företaget strävar efter att minska utsläppen och främja hållbara metoder inom bränsle- och oljeindustrin.

Sammanfattningsvis är Gulf ett pålitligt och etablerat företag inom olje- och bränslesektorn i Sverige. Deras breda utbud av produkter och tjänster gör dem till en viktig partner för fordonsägare och industrikunder. Med sitt fokus på kvalitet och miljöhänsyn har Gulf skapat en stark närvaro på den svenska marknaden.

Gulf väljer HonestBox som teknisk leverantör för obemannad handel och passage.