Laajenna myymälääsi tai yritystäsi miehittämättömällä tekniikalla.

Lue miehittämättömistä myymälöistä

Räätälöidyt järjestelmät tarpeidesi mukaan. Turvallinen, joustava ja edullinen.

Lue lisää tuotteidemme taustalla olevasta tekniikasta

Johtaja hybridi- ja täysin miehittämättömässä kaupankäynnissä vuodesta 2015.

Ota meihin yhteyttä

Matöppet

Matöppet väljer obemannad handel

En modern livsmedelskedja för en hållbar framtid

Matöppet är en svensk livsmedelskedja som genom åren har vuxit och blivit en omtyckt aktör på den svenska marknaden. Med en stark förankring i lokalsamhället och ett brett utbud av kvalitetsprodukter har Matöppet etablerat sig som en pålitlig och uppskattad butikskedja. I denna artikel kommer vi att undersöka Matöppets bakgrund, deras fokus på hållbarhet och kundnöjdhet samt hur kedjan utvecklas för att möta framtidens utmaningar.

Bakgrund och grundidé

Matöppet grundades 1993 och har sedan dess fokuserat på att erbjuda kunderna ett brett sortiment av produkter, med tonvikt på kvalitet och prisvärdhet. Kedjan har idag över 100 butiker runt om i Sverige och fortsätter att expandera. Matöppet är en del av Axfoodkoncernen, vilket innebär att kedjan kan dra nytta av de resurser och det nätverk som finns inom koncernen.

Hållbarhet och kundnöjdhet i fokus

Matöppet har alltid prioriterat kundnöjdhet och hållbarhet i sitt arbete. Butikerna satsar på att erbjuda ekologiska och närproducerade varor så långt det är möjligt, vilket bidrar till en mer hållbar livsmedelskedja och minskad klimatpåverkan. Kedjan har också ett starkt fokus på att minimera matsvinn och uppmuntrar kunderna att återvinna förpackningar och påsar.

För att säkerställa en hög kundnöjdhet har Matöppet stort engagemang för sina kunder och anpassar sitt sortiment efter lokala behov och önskemål. Detta skapar en personlig och välkomnande atmosfär i butikerna, där kunderna känner sig sedda och uppskattade.

Utveckling och framtid

För att möta framtidens utmaningar och förbli en konkurrenskraftig aktör på marknaden, utvecklar Matöppet ständigt sina butiker och tjänster. Digitaliseringen och e-handelns tillväxt har inneburit att Matöppet också satsar på att erbjuda smidiga lösningar för onlinehandel. Kunderna kan enkelt beställa sina varor online och antingen få dem levererade direkt till dörren eller hämta upp dem i sin lokala butik.

Obemannad handel

Matöppet väljer HonestBox som teknisk leverantör för obemannad handel och passage.

Som en av flera kedjor har Matöppet valt oss för att leverera all teknik som behövs kring obemannad handel och för deras obemannade butiker.

Matöppet ingår i Dagab och det finns ca 50 butiker runtom i Sverige.

Är du en handlare som har en Matöppet – kontakta oss eller Matöppet direkt för att diskutera vidare hur du kan komma igång med obemannat.