Laajenna myymälääsi tai yritystäsi miehittämättömällä tekniikalla.

Lue miehittämättömistä myymälöistä

Räätälöidyt järjestelmät tarpeidesi mukaan. Turvallinen, joustava ja edullinen.

Lue lisää tuotteidemme taustalla olevasta tekniikasta

Johtaja hybridi- ja täysin miehittämättömässä kaupankäynnissä vuodesta 2015.

Ota meihin yhteyttä

Menigo

Menigo väljer obemannad handel

Ett företag som förändrar livsmedelsbranschen med innovation och kundfokus

Menigo är ett av de ledande företagen inom livsmedelsbranschen och har blivit synonymt med innovation, kundfokus och hållbarhet. Företaget erbjuder ett brett utbud av livsmedel och dagligvaror till restauranger, caféer, skolor och andra organisationer inom HoReCa-sektorn (hotell, restauranger och catering). I denna artikel kommer vi att undersöka Menigos verksamhet, dess engagemang för innovation och hur de arbetar för att skapa en hållbar och kundcentrerad livsmedelsindustri.

Bakgrund och verksamhet

Menigo grundades 1964 och har sedan dess vuxit till att bli en av de största aktörerna inom livsmedelsbranschen. Företaget erbjuder ett brett sortiment av livsmedel och dagligvaror, inklusive färskvaror, charkprodukter, mejeriprodukter, torrvaror, frysta varor och mycket mer. Menigo är också en viktig leverantör av non-food produkter som städmaterial, förpackningar och engångsartiklar.

Företaget har över 2000 anställda och en omsättning på över 10 miljarder SEK. Menigos kunder omfattar allt från små caféer och restauranger till stora hotellkedjor och offentliga institutioner.

Innovation och teknik

Menigo har länge varit känt för sin vilja att ständigt förbättra och förnya sig. De har investerat i den senaste tekniken för att optimera sin verksamhet och erbjuda bättre tjänster till sina kunder. Företaget använder sig av avancerade logistiksystem och automatiserade lagerlösningar för att säkerställa snabb och effektiv distribution av varor.

Menigo har också anammat digitaliseringen och erbjuder kunderna en användarvänlig e-handelsplattform där de kan göra beställningar, se fakturor och följa upp leveranser. Plattformen är designad för att vara enkel att använda och fungera på både datorer och mobila enheter.

Hållbarhet och ansvar hos Menigo

Menigo tar hållbarhet på stort allvar och arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan. Företaget har implementerat flera initiativ för att främja hållbar utveckling inom livsmedelsbranschen, bland annat genom att erbjuda ekologiska och närproducerade produkter samt följa strikta miljökrav vid inköp av varor.

De arbetar även för att minska matsvinnet genom att erbjuda produkter med kort datum till reducerade priser samt genom att samarbeta med organisationer som tar hand om överskottsmat. Menigo har också infört ett retursystem för förpackningar och använder sig av miljövänligare material i sina egna förpackningar och transportlösningar.