Laajenna myymälääsi tai yritystäsi miehittämättömällä tekniikalla.

Lue miehittämättömistä myymälöistä

Räätälöidyt järjestelmät tarpeidesi mukaan. Turvallinen, joustava ja edullinen.

Lue lisää tuotteidemme taustalla olevasta tekniikasta

Johtaja hybridi- ja täysin miehittämättömässä kaupankäynnissä vuodesta 2015.

Ota meihin yhteyttä

Tempo

Tempo väljer obemannad handel

Väletablerad svensk butikskedja

Tempo är en väletablerad svensk butikskedja som erbjuder ett mångsidigt och omfattande utbud av produkter och tjänster till sina kunder. Denna butikskedja är känd för sitt fokus på att erbjuda både dagligvaror och specialvaror, samtidigt som den är inriktad på att skapa en bekväm och lättillgänglig shoppingupplevelse för kunderna.

Historia

Tempo grundades i Sverige 1957 och har sedan dess utvecklat sig till en av landets mest kända butikskedjor. Tack vare sitt omfattande nätverk av butiker har Tempo etablerat sig som en pålitlig partner för kundernas dagliga behov.

Produkter och tjänster

Tempo erbjuder en bred variation av produkter och tjänster, inklusive dagligvaror, färskvaror, frukt och grönsaker, kött och fisk, mejeriprodukter, hygienartiklar, hushållsprodukter och mycket mer. Deras sortiment kan också inkludera specialvaror som delikatesser, lokala produkter och ekologiska alternativ. Dessutom erbjuder vissa Tempo-butiker även tjänster som posttjänster, apotek och systembolagsombud.

Lokal närvaro

Tempo har ett starkt fokus på lokal förankring och är en viktig del av många svenska samhällen. Många Tempo-butiker ägs och drivs av lokala entreprenörer, vilket hjälper till att skapa en nära relation mellan butiken och dess kunder.

Kundservice

Kundservice är en prioritet för Tempo, och de strävar efter att erbjuda en trevlig och bekväm shoppingupplevelse för sina kunder. Tempo arbetar också för att hålla sina butiker rena och välordnade.

Digital närvaro

I takt med den digitala utvecklingen har Tempo också investerat i onlineplattformar och mobilapplikationer för att göra det enklare för kunderna att handla och få information om erbjudanden och kampanjer.

Tempo butikskedja fortsätter att vara en viktig aktör på den svenska detaljhandelsmarknaden genom sitt omfattande sortiment, starka lokal närvaro och fokus på kundservice. De strävar också efter att vara relevanta och hållbara i en föränderlig handelsmiljö och fortsätter att vara en förtroendefull partner för många svenska kunder.