Laajenna myymälääsi tai yritystäsi miehittämättömällä tekniikalla.

Lue miehittämättömistä myymälöistä

Räätälöidyt järjestelmät tarpeidesi mukaan. Turvallinen, joustava ja edullinen.

Lue lisää tuotteidemme taustalla olevasta tekniikasta

Johtaja hybridi- ja täysin miehittämättömässä kaupankäynnissä vuodesta 2015.

Ota meihin yhteyttä

SumUp

SumUp kortterminal

SumUp

HonestBox har stöd för att integrera med SumUp och deras kortterminal Air.

Har du en obemannad butik eller vill starta upp obemannad handel så löser HonestBox kortbetalningarna med hjälp av bl.a. SumUp. Förutom fysiska kort så får man ju såklart även Apple Pay, Google Pay. Kontakta oss för mer info.

Zettle By Paypal

SumUps lösning påminner mycket om den som tidigare hette iZettle, numera Zettle By Paypal. Vi, HonestBox, väljer SumUp för att hantera kortbetalningar.

Kom-igång med SumUp

Ni skapar ett konto hos SumUp (Inlösenavtal). Detta gör ni via följande länk: https://sumup.se/honestbox3/. Viktigt att använda denna länk för att ta del av vårt erbjudande om 0,95 % per transaktion. Efter ni klickar på länken så klickar ni på ”Kom igång nu” och skapa ett konto. När du väl skapat ett konto så följer du instruktionsstegen som följer.

En ny era av Betalningslösningar

I en värld där kontantlösa betalningar blir allt vanligare, har små och medelstora företag ett växande behov av tillgängliga och effektiva betalningslösningar. SumUp, en ledande aktör inom mobila betalningssystem, har svarat på detta behov med sin innovativa produkt, SumUp Air. Denna artikel ger en omfattande översikt av SumUp som företag, detaljer om kortterminalen Air och hur dessa lösningar transformerar betalningsprocesser för småföretagare.

Om SumUp

SumUp är ett teknikföretag som grundades 2012 med målet att göra det enklare för småföretagare att acceptera kortbetalningar. Med huvudkontor i London, har SumUp snabbt expanderat över hela världen och erbjuder nu sina tjänster i över 30 länder. Företaget har blivit känt för sina kostnadseffektiva, användarvänliga och mobila betalningslösningar, vilket gör det möjligt för företag av alla storlekar att enkelt ta emot betalningar var de än befinner sig.

SumUp Air: En Översikt

SumUp Air är en kompakt och trådlös kortterminal som erbjuder en enkel och säker metod för att acceptera kortbetalningar. Den är designad för att vara intuitiv och lättanvänd, vilket gör den idealisk för småföretag, frilansare och mobila verksamheter.

Kärnfunktioner i SumUp Air

1. Kontaktlösa Betalningar

  • SumUp Air stödjer kontaktlösa betalningar, inklusive NFC-betalningar från smartphones och smartklockor, vilket ger kunderna en snabb och bekväm betalningsupplevelse.

2. Allsidig Kortkompatibilitet

  • Terminalen accepterar ett brett spektrum av betalkort, inklusive Visa, MasterCard och American Express, samt många andra internationella korttyper.

3. Bluetooth-anslutning

  • SumUp Air ansluts trådlöst till en smartphone eller surfplatta via Bluetooth, vilket gör den extremt portabel och lämplig för användning i olika miljöer.

4. Ingen Månadsavgift

  • Till skillnad från många andra betalningssystem, tar SumUp inte ut några månadsavgifter, vilket gör det till ett kostnadseffektivt alternativ för småföretag.

Användningsområden

SumUp Air är idealisk för en mängd olika verksamheter, inklusive caféer, pop-up-butiker, hantverkare, taxitjänster och marknadsstånd. Dess portabilitet och användarvänlighet gör den särskilt attraktiv för företag som ofta är på språng eller som inte har en fast försäljningsplats.

Självklart även för dig med obemannad handel eller hybridbutik.

Fördelar för Företag

  • Ökad Tillgänglighet: SumUp Air gör det möjligt för småföretag att acceptera kortbetalningar var som helst, vilket ökar deras försäljningsmöjligheter.
  • Användarvänlighet: Enkel installation och intuitivt gränssnitt gör det lätt för alla att använda terminalen.
  • Kostnadseffektivitet: Inga månadsavgifter och konkurrenskraftiga transaktionsavgifter gör SumUp Air till ett ekonomiskt val för småföretag.
  • Säkerhet: SumUp Air följer strikta säkerhetsstandarder för att skydda både företag och kunder.

Framtidsutsikter och Innovation

SumUp fortsätter att innovera inom betalningssektorn, med fokus på att utveckla nya lösningar som möter de unika behoven hos småföretag. Företaget investerar i teknik som kan ytterligare förenkla betalningsprocessen och utöka dess tjänster till nya marknader.

SumUp Air representerar en ny era av betalningslösningar, speciellt utformad för att stödja små och medelstora företag. Genom att kombinera användarvänlighet, portabilitet och kostnadseffektivitet, har SumUp Air blivit en oumbärlig resurs för företag som vill växa och anpassa sig till den moderna, digitala marknaden. Med sitt engagemang för innovation och kundfokus, är SumUp väl positionerat för att fortsätta leda vägen för småföretags betalningslösningar.