Laajenna myymälääsi tai yritystäsi miehittämättömällä tekniikalla.

Lue miehittämättömistä myymälöistä

Räätälöidyt järjestelmät tarpeidesi mukaan. Turvallinen, joustava ja edullinen.

Lue lisää tuotteidemme taustalla olevasta tekniikasta

Johtaja hybridi- ja täysin miehittämättömässä kaupankäynnissä vuodesta 2015.

Ota meihin yhteyttä

Swish

Swish Handel

Swish handel

Swish Handel är den ”del” av Swish som används av t.ex. HonestBox och andra system för att integrera med Swish. Det får inte förväxlas med Swish Företag som är en enklare variant av Swish.

Swish handel – ansök hos din bank

Swish Handel skaffar ni hos er bank. Observera att det är Swish Handel ni ska ha – inte Swish Företag.

Ni uppger oss, The Honest Box of Sweden AB (Honest Box, org nr 559208-0583, TL 9874807077), som Teknisk Leverantör hos banken. Uppge även vårt nummer då banken kan komma att behöva det: 9874807077.

Ni kommer att få ett swishnummer. Detta nummer ska anges i vårt system under ”Våra inställningar”.

HonestBox tar inget betalt för att använda Swish Handel. Det ingår gratis i vårt system.

Swish Handel – Driftinformation

Gå till Swish för att kontrollera aktuell driftstatus och även planerade driftstopp.

Swish Status

Swish Handel – Framtidens Betalningsmetod

I dagens digitala era blir teknologi alltmer integrerad i våra vardagsliv och påverkar sättet vi genomför transaktioner på. En banbrytande betalningsmetod som har revolutionerat betalningslandskapet i Sverige är Swish Handel. Genom sin snabbhet, smidighet och säkerhet har Swish Handel blivit en populär betalningslösning för både privatpersoner och företag. Denna artikel syftar till att förklara och beskriva vad Swish Handel är och hur det fungerar.

Vad är Swish Handel?

Swish Handel är en mobilbaserad betalningstjänst som lanserades i Sverige år 2012. Det är ett samarbetsprojekt mellan svenska storbanker och mobiloperatörer. Syftet med Swish Handel var att erbjuda användarna en snabb och smidig betalningsmetod genom deras mobila enheter. Sedan lanseringen har Swish Handel blivit otroligt populärt och används av miljontals svenskar.

Hur fungerar Swish Handel?

För normal användning, inte så som HonestBox använder Swish Handel: För att kunna använda Swish Handel behöver användaren ladda ner och installera Swish-appen på sin smartphone. Appen finns tillgänglig både för iOS och Android-enheter och kan laddas ner kostnadsfritt från App Store eller Google Play Store. När appen är installerad måste användaren koppla sitt mobilnummer till sitt bankkonto för att kunna genomföra transaktioner. Detta görs genom en autentiseringsprocess som verifierar användarens identitet och bankuppgifter.

Efter att kopplingen mellan mobilnummer och bankkonto är etablerad kan användaren börja använda Swish Handel. För att skicka pengar till någon annan behöver användaren ha mottagarens mobilnummer. I Swish-appen finns en flik för ”Skicka pengar” där användaren kan ange mottagarens mobilnummer och det önskade beloppet. Efter att användaren har angett beloppet bekräftar de betalningen med hjälp av sitt personliga Swish-lösenord eller fingeravtryck (beroende på enhetens funktioner). Pengarna överförs omedelbart från användarens bankkonto till mottagarens bankkonto. Både avsändaren och mottagaren får en bekräftelse på transaktionen och kan se pengarna på sina bankkonton.

Swish Handel erbjuder också möjligheten att begära betalningar. Om användaren behöver få betalt från någon kan de skicka en betalningsförfrågan via Swish-appen. För att göra detta anger användaren mottagarens mobilnummer och det begärda beloppet. Mottagaren får en notifikation om betalningsförfrågan och kan godkänna den genom att ange sitt Swish-lösenord eller använda fingeravtryck.

HonestBox använder Swish Handel och integrerar via deras API för att få en supersmidig integrerad betallösning.