Laajenna myymälääsi tai yritystäsi miehittämättömällä tekniikalla.

Lue miehittämättömistä myymälöistä

Räätälöidyt järjestelmät tarpeidesi mukaan. Turvallinen, joustava ja edullinen.

Lue lisää tuotteidemme taustalla olevasta tekniikasta

Johtaja hybridi- ja täysin miehittämättömässä kaupankäynnissä vuodesta 2015.

Ota meihin yhteyttä
Tekniikka
scan and go

Tulevaisuuden skannaus

Asiakkaita on auttanut tekemään kaupat itsenäisesti useiden vuosien ajan erilaisia ​​ratkaisuja. Itseskannauksesta erikoislaitteilla on tullut yleinen näky kaikissa suurissa myymälöissä. ICA, Coop ja Citygross ovat kolme esimerkkiä ketjuista, jotka omaksuivat teknologian varhaisessa vaiheessa laajemmissa konsepteissaan.

Kustannukset ovat vaikeuttaneet pienten kauppojen pysymistä perässä. Yhden käden skanneri voi maksaa useita tuhansia Ruotsin kruunuja ja sen lisäksi on kallis järjestelmä ja latausmahdollisuus. Numeron säätäminen on myös vaikeaa. Jotta yksikään asiakas ei joutuisi hukkaan, myymälän on optimoitava mahdollisimman monta samanaikaista asiakasta.

Itseskannaus asiakkaan matkapuhelimella

Nyt on täysin eri aika. Jopa budjettipuhelimet ovat kehittyneet viime vuosina uskomattomilla kameroilla. Tekniikka on myös kehitetty niin, että koko ohjelma voidaan ajaa web-sivulla. Tämän tekee esimerkiksi HonestBox. Tämä tarkoittaa, että asiakkaan ei tarvitse ladata sovellusta. Sen sijaan asiakas vain skannaa niin sanotun QR-koodin aloittaakseen.

Aloittamisen jälkeen asiakas voi skannata viivakoodin, QR-koodin tai yksinkertaisesti etsiä ja klikata näyttöä. Se, mikä asiakaspolku on sopivin, vaikuttaa siihen, missä sitä käytetään. 10 000 tuotteen kaupassa viivakoodit ovat parhaita. Maatilakaupat saattavat mieluummin työskennellä kuvien kanssa. Rautakaupalla on jotain hyötyä QR-koodien käytöstä. Monet haluavat yhdistää kaikki vaihtoehdot.

Tekniikka toimii yhtä hyvin miehittämättömässä kaupassa täydennyksenä miehitetyissä myymälöissä. Asiakkaat, jotka päättävät olla käyttämättä tekniikkaa, saavat lyhyemmät jonot, koska muut asiakkaat ajavat puhelimillaan. Elinkeinonharjoittaja saa paremman suorituskyvyn eikä menetä asiakkaita, joita jonot muuten masentuisivat. Se on kaikille osapuolille hyödyttävä konsepti.

Kourallinen tuhansia alkuun

Kuten aiemmin mainittiin, hinta on yksi tärkeimmistä syistä tarkastella Scan&Go. Usein on kyse muutamasta tuhannesta aloittaaksesi ja sadosta kuukaudessa jatkaaksesi. Monissa tapauksissa tämä vastaa yhden käden skannerin hintaa, jonka toiminnasta elinkeinonharjoittajan on myös maksettava.

Kaiken tämän mukaan omistetut terminaalit ovat ergonomisesti parempia tilanteissa, joissa asiakkaat ostavat monia tuotteita. Kahva todella tekee eron. Jos aiot skannata enemmän kuin kourallisen erilaisia ​​tuotteita, on parempi käyttää mukautettuja laitteita Scan&Go:n sijaan. Tällöin kätevintä ja edullisinta on hankkia kassakoneet. Se pitää yksiköiden määrän ja siten kustannukset kurissa.

Riippumatta siitä, minkä ratkaisun valitset, HonestBox voi auttaa sinua. Pidämme Scan&Go, mutta ymmärrämme, että on tilanteita, joissa muut vaihtoehdot ovat parempia. Erityisesti isommille myymälöille pikakassamme voi olla parempi vaihtoehto kuin Scan&Go-ratkaisu. Jos olet kiinnostunut tai sinulla on vain kysyttävää – älä epäröi ottaa yhteyttä keskustelua varten.